s

Despre noi

„Away from Worries, Together in Stories”

Atunci când descoperi ceea ce îți place, munca devine plăcere, timpul se oprește în loc și destine se unesc în Far Away. Proiectul Far Away a fost conceput într-o seară în care ne-am cunoscut online, conduși de pasiunea comună pentru Digital Marketing și Travelling.

Far Away este soluția problemelor pasionaților de călătorii, întrucât punem la dispoziție ghiduri pentru călătorii; articole de tip How-To și Do-It-Yourself; impresii personale din locații vizitate; destinații turistice; ponturi călătorii ieftine, dar și oferte turistice convenabile.

Intră-n lumea călătoriilor, explorează minunatele peisaje ale României și ieși din zona de confort trecând granițele cu Andrei!

Andrei Cenușă – Story Teller

Andrei Cenușă, tânăr antreprenor și angajat în același timp, în vârstă de 28 de ani, din Suceava, activez în domeniul de Digital Marketing și sunt pasionat de călătorii. Sunt naționalist convins, iubesc România, orașele smart și peisajele breathtaking.

Blogging-ul nefiind o necunoscută pentru mine și având o experiență desăvârșită în domeniul online am dat naștere proiectului Far Away. Călătoriile mele de până acum nu au fost atât de spectaculoase pe cât mi-aș fi dorit, dar pot spune că am vizitat mare parte din atracțiile turistice din România și câteva țări. Cu toate acestea lucrurile se vor schimba.

Plănuiesc să călătoresc cât mai mult, să descopăr toate locurile frumoase din România și să-mi extindă cât mai mult aria în afara granițelor învățând și împărtășind cât mai multe informații cu cititorii.

Am ales să colaborez cu Ana, admirându-i talentul nativ pentru crearea de conținut de calitate și fotografii, dar și împărtășind aceeași pasiune pentru călătorii înspre dezvoltarea unui proiect „WOW” pe partea de travel blogging care să vină în sprijinul pasionaților de travelling.

Stay close, fiindcă urmează conținut de calitate, destinații senzaționale, colaborări faine, produse și multe surprize pentru tine!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on