s

Despre noi

„Away from Worries, Together in Stories”

Atunci când descoperi ceea ce îți place, munca devine plăcere, timpul se oprește în loc și destine se unesc în Far Away. Proiectul Far Away a fost conceput într-o seară în care ne-am cunoscut online, conduși de pasiunea comună pentru Digital Marketing și Travelling.

Far Away este soluția problemelor pasionaților de călătorii, întrucât punem la dispoziție ghiduri pentru călătorii; articole de tip How-To și Do-It-Yourself; impresii personale din locații vizitate; destinații turistice; ponturi călătorii ieftine, dar și oferte turistice convenabile.

Intră-n lumea călătoriilor, explorează minunatele peisaje ale României și ieși din zona de confort trecând granițele cu Ana și Andrei!

Ana Vlad – Travel Blogger

Ana Vlad, marketing specialist de profesie și travel enthuziast din copilărie. Cred asta pentru că am avut ocazia să călătoresc încă de mică. Pasiunea pentru călătorii am descoperit-o de la primele excursii cu familia prin România și turneele desfășurate în afara țării: o lume atât de mare și atât de multe locuri de văzut, încât nu-ți ajunge o viață întreagă să le descoperi.

Dacă pentru unii a călători înseamnă risipă de bani și timp, pentru mine înseamnă cu totul altceva: dezvoltare personală și amintiri de neuitat. Social Media e locul unde mi-am împărtășit călătoriile din ultimii ani și a devenit pentru mine un jurnal de călătorii. De ce nu am început să lucrez până acum pe propriul blog? Ei bine, motive ar fi destule, dar tind să cred că am așteptat momentul potrivit.

Iată că a venit și momentul potrivit, momentul în care am întâlnit în mediul online persoana care împărtășește aceleași pasiuni cu mine și activează în același domeniu. Andrei este persoana care a făcut ca acest vis să se transforme în realitate și așa a luat naștere Far Away: un blog de călătorii pentru toți pasionații de travel, un proiect construit de 2 străini, din 2 orașe aflate la mulți kilometri distanță și aceeași pasiune împărtășită pentru un vis comun.

The best is yet to come! Urmează un an plin de călătorii, locuri și experiențe noi, dar nu în ultimul rând multe amintiri frumoase.

Andrei Cenușă – Story Teller

Andrei Cenușă, tânăr antreprenor și angajat în același timp, în vârstă de 28 de ani, din Suceava, activez în domeniul de Digital Marketing și sunt pasionat de călătorii. Sunt naționalist convins, iubesc România, orașele smart și peisajele breathtaking.

Blogging-ul nefiind o necunoscută pentru mine și având o experiență desăvârșită în domeniul online am dat naștere proiectului Far Away. Călătoriile mele de până acum nu au fost atât de spectaculoase pe cât mi-aș fi dorit, dar pot spune că am vizitat mare parte din atracțiile turistice din România și câteva țări. Cu toate acestea lucrurile se vor schimba.

Plănuiesc să călătoresc cât mai mult, să descopăr toate locurile frumoase din România și să-mi extindă cât mai mult aria în afara granițelor învățând și împărtășind cât mai multe informații cu cititorii.

Am ales să colaborez cu Ana, admirându-i talentul nativ pentru crearea de conținut de calitate și fotografii, dar și împărtășind aceeași pasiune pentru călătorii înspre dezvoltarea unui proiect „WOW” pe partea de travel blogging care să vină în sprijinul pasionaților de travelling.

Stay close, fiindcă urmează conținut de calitate, destinații senzaționale, colaborări faine, produse și multe surprize pentru tine!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit sed.

Follow us on